0
Yunus
Editör
28 Mart 2022 1013

En Güzel Instagram Kullanıcı İsimleri

En Güzel Instagram Kullanıcı İsimleri

Sosyal medya günümüzde hayatımızın büyük bir parçası haline gelmiştir. Sosyal medya hesaplarında oluşturduğumuz profiller bizim kişiliğimizi temsil eder. Kişisel bir sayfa yönetiyorsak bireysel olarak hoşumuza giden paylaşımlar yaparız. Bir işletme profili yönetiyorsak hedef kitlemizin beğenebileceği paylaşımlar yaparız. Hesap yönetirken en önemli konulardan biri instagram kullanıcı adlarıdır. Kullanıcı adımızı oluştururken kendi paylaşımlarımıza uygun bir seçim yapmalıyız. Fakat her zaman istediğimiz kullanıcı adını alamayabiliriz. Instagram hesabını oluştururken seçtiğimiz kullanıcı ismi başka biri tarafından kullanılmıyor olmalıdır. Seçtiğiniz kullanıcı adı başkasında varsa ve siz değiştirmek istemiyorsanız noktalama işareti gibi araçları kullanarak bu ismi kullanabilirsiniz. Fakat bir işletme sayfasıysanız başkasında bulunmayan bir kullanıcı adı seçmeniz daha yararlı olacaktır. Bu şekilde diğer kullanıcıların da ilgisini çekebilirsiniz. Hesabınızın alacağı etkileşim miktarında kullanıcı adlarının da önemi vardır. Instagram kullanıcı adları ve anlamları çeşitlilik gösterir. Türkçe ya da İngilizce olarak seçilebilir. Kullanabileceğiniz Instagram kullanıcı adları örnekleri şu şekildedir: 

  • Tickle Star: Tickle yıldız
  • Tiger Kitty: Kaplan Pisi
  • Lucky Lad: Şanslı delikanlı
  • Sleepy Tinker: Uykulu tamircilik
  • Heart Ticker: Kalp senedi
  • Silver Shades: Gümüş Tonları
  • Blue Lobster: Mavi Istakoz
  • Secret Giggle: Gizli Kıkırdama
  • The Order: Emir veren kişi
  • Floating Heart: Yüzen Kalp
    Beacon Bin: İşaret Kutusu
  • Rainbow Sweety: Gökkuşağı Tatlım
  • MassiveStroke: Ağır darbe
  • Sugary Heaven: Şekerli Cennet
  • Hello Hell: Merhaba cehennem
  • Passenger: Gezgin birey
  • Tragic Girl: Trajik Kız
  • Twilight Queenbee: Alacakaranlık Kraliçe

Instagram İçin Nasıl Kullanıcı Adı Seçilmelidir?

Herkesin sosyal dünya içinde oluşturduğu bir profil vardır. Her uygulamada kullanıcı adı, profil fotoğrafı gibi şeyler insanların sizin hesabınızı ilk gördüğünde bir fikir edinmesini sağlar. Bu hesaplar kendinizi yansıttığınız bir yere dönüşür. Bu nedenle kullanıcı adının seçimi oldukça önemli bir konudur. Her kullanıcı olan kişi bu seçimi yaparken kendisiyle ilgili bir ipucu vermek ister. Kendi isim ve soy ismini kullanıcı adı olarak seçenlerin dışında farklı isimler kullananlarda da vardır. Bu kişiler ilgi çekmek için değişik isimler kullanabilir. Kullandığınız kullanıcı adı sizin daha havalı görünmenizi sağlayabilir. Bunun yanında özellikle işleme hesapları için ilginç bir kullanıcı adına sahip olmak önemlidir. İşletme hesabı olan kişilerin belli bir hedef kitlesi olur. Bu hedef kitleye yönelik olarak içerik paylaşımı yapar. Bu sayfalar bilgi veren, haber paylaşan ya da mizahi konularda üretim yapan hesaplar olabilir. İşte bu hesapların kullanıcı isimleri yaptıkları içeriklerle bağlantılı olmalıdır. Kendisine instagram kullanıcı adları nasıl olmalı diyen bir işletme hesabı yöneticisi akılda kalan ve ilginç bir isim bulması gerektiğini bilmelidir. Bu yüzden isim seçilme süreci zor olabilir. iyi bir beyin fırtınası yaparak kendinize bu konuda bir ilham kaynağı bulabilirsiniz.

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
SosyalGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
SOSYALGRAM

Instagram Sayfa İsimi Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Kullanıcı adı seçimi her uygulama önemli olan bir durumdur. Kişisel hesaplar için yapılan seçimler daha kolay olsa da özellikle paylaşım sayfaları için bu seçim daha zor olabilir. paylaşım sayfası yapan birçok hesap örneği vardır. Her gün keşfete düşen yüzlerce paylaşım sayfası farklı isimlere sahiptir. İsim seçerken dikkat edilmesi gereken konulardan biri nasıl bir hesap olduğunuzdur. Kişisel bir hesapsanız genelde kendi adınızı kullanarak ya da sevdiğiniz bir film karakteri gibi başka bir alandan ilham alarak adınızı oluşturursunuz. İnternet üzerinden Instagram kullanıcı adları erkek ve Instagram kullanıcı adları kadın gibi aramalar yapmanız fikir edinmenizi kolaylaştırır. İşletme hesabı olan paylaşım sayfaları bu konuda daha fazla zorlanır. Onların yaptığı paylaşım türüne benzer birçok sayfa olduğu için özgün ve ilginç instagram kullanıcı adları bulmak konusunda problem yaşayabilirler. Ama paylaşım türlerine uygun bir isim bulmak etkileşimleri için yararlıdır. Örneğin sinema ile ilgili bilgiler veren bir sayfanın isminde filmlerin, yönetmenlerin adının geçmesi doğaldır. Bu şekilde bilgi, moda, magazin, gündem, bilim, doğa, kitap, haber gibi içeriklere sahip her sayfa kolayca bulunabilir. İyi bir kullanıcı adı seçiminden sonra biyografinizi düzenlemeniz de gerekir. Paylaşım sayfanız hakkındaki bilgileri profilinizde verebilirsiniz. Etkileyici ve havalı biyografiler yazmak diğer kullanıcıların dikkatini çekmenizde yardımcı olur.

Instagram Kullanıcı Adı Karakter Sınırı Kaçtır?

Sosyal medya uygulamalarının her birinde belli kurallar geçerlidir. Bir uygulamada hesap açarken bu kurallara uymanız gerekir. Bu kurallardan biri Instagram’ da bulunan karakter sınırıdır. Instagram ilgi çekici kullanıcı adları oluştururken karakter sınırı sorun yaratabilir. Kullanıcı adınız için en fazla 30 karakter kullanma hakkınız vardır. 30 karakterden fazla olan kullanıcı adlarını kullanmanıza izin verilmez ve bu şekilde üyeliğinizi tamamlayamazsınız. Karakter sınırının yanında başkasında olmayan bir kullanıcı adı seçmeniz de gerekir. Adınızı oluştururken farklı diller kullanabilirsiniz. Aynı zamanda noktalama işaretleri kullanımı ile de değişik bir isim oluşturabilirsiniz. Karakter sınırının yanında Instagram üzerinden kullanıcılara konulan daha pek çok sınır vardır. Bunlardan bazıları hikaye sınırı, gönderi sınırı, etiket sınırı, takip etme sınırı gibi uygulamalardır.

Instagram Eski Kullanıcı Adımı Tekrar Alabilir miyim?

İnternet bağlantısıyla kullanılan birçok sosyal mecra vardır. Bu sosyal mecralarda herkesin kendisi için oluşturabildiği bir profil olur. Sosyal medya uygulamalarının çoğunda hesabınızı oluştururken kullandığınız kullanıcı ismini daha sonra değiştirmenize izin verilir. Bu uygulamalardan biri Instagram’ dır. Instagram için seçtiğiniz kullanıcı adını daha sonra değiştirmeye karar verebilirsiniz. Bazı kullanıcılar hesaplarını silebilir. Bu durumda tekrar aynı kullanıcı adını almaları mümkün değildir. Uygulamada silenen hesapların kullanıcı adlarının geri alınamaz. Hesabınız çalınırsa ve başkası tarafından kullanılıp kapatılırsa durum değişiyor. Instagram Destek Merkezi’ ne gerekli açıklamaları yaparak hesabınızı yeniden açtırmanız mümkündür. Aynı şekilde hesabınız geri gelirken kullanıcı adınız da tekrar kullanılır.

Kullanıcı Adımda Özel Karakter Kullanabilir miyim?

Instagram uygulamasında kullanıcı adınızı seçerken ilginç bir seçim yapmak isteyebilirsiniz. Fakat kullanıcı adı oluştururken belli kurallar vardır. Kullanıcı adınızda özel karakter kullanamazsınız. Özel bir karakter dışında adınız harflerden, rakamlardan, noktalama işaretlerinden oluşturulabilir. Ayrıca seçtiğiniz kullanıcı adının 30 karakterden fazla olmaması gerekir. Başkasının kullandığı bir ismi de tekrar kullanamazsınız. Kullanıcılar Instagram kullanıcı adları Türkçe veya Instagram kullanıcı adları İngilizce gibi aramalar yaparak değişik kullanıcı isimleri bulabilir. Dikkat çekici bir kullanıcı ismine sahip olmanız hesabınızın etkiletişimi arttırır. 

Instagram’ da Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir?

Instagram hesabınıza girerken bir kullanıcı adı ve şifre kullanırsınız. Kayıt olurken belirlediğiniz kullanıcı adınızı daha sonra değiştirebilirsiniz. Instagram kullanıcı adları oluşturulurken yabancı kelimeler, noktalama işaretleri, büyük ya da küçük harfler kullanılabilir. Kullanıcı adınızı değiştirmek için şu adımları takip etmelisiniz:

  • Telefonunuzda Instagram uygulamasına giriş yapın.
  • Profil sayfanıza girin ve sağ üstte bulunun çizgili sembole tıklayın.
  • Açılan menüden ayarlar kısmını seçin ve ardından profili düzenleye tıklayın.
  • Burada kullanıcı adınızı göreceksiniz. Bu ad yerine değiştirmek istediğiniz adı yazmalısınız. Kullanıcı adı birden fazla kişi tarafından kullanılmadığı için başkasının kullandığı bir ad yazarsanız uygulama sizi uyaracaktır.
  • Seçiminizi yaptıktan sonra tamam butonuna basarak işlemi bitirebilirsiniz.
Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu