0
Yunus
Editör
28 Mart 2022 1029

En Kaliteli Şarkı Indirme Programları

En İyi MP3 İndirme Programları Nelerdir?

Mp3 indirme programı kullanımı, kolay bir şekilde müzik indirilmesine olanak vermektedir. Bu programlar hem ücretli hem de ücretsiz şekilde kullanılabilmektedir. Mp3 indirme programları bütün işetim sistemlerine uygun bir şekilde çalışabilmektedir.

Android Cihazlar İçin Müzik İndirme Programı

Android cihazlar için kullanılan mp3 indirme programları, Google Play üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde indirilerek cihaza kurulabilmektedir. Android işletim sistemi hem cep telefonlarında hem de tablet gibi akıllı cihazlarda bulunabilmektedir. Android işletim sistemine sahip olan cihazlar için pek çok şarkı indirme programı da vardır. Diğer işlemcilerde olduğunun aksine, Android cihazlar üzerinden müzik indirme programlarının indirilmesi ve etkili bir şekilde kullanılması daha kolaydır. Google, uygulama kullanımı ve cihazların üzerinden yapılan indirme işlemleri için oldukça geniş haklar tanımakta ve kullanım alanını rahatlatmaktadır.

Tubidy

Tubidy müzik indirme uygulaması, Android cihazlar için kullanılabilen etkili uygulamalardan biridir. Uygulama, Youtube gibi video ve ses sitelerinden seçilen ses ve video dosyalarının indirilmesine ve cihazın galerisine kaydedilmesine olanak vermektedir. Oldukça basit bir arayüze sahip olan uygulama, bütün kullanıcılara kolay bir şekilde işlem yapma olanağı sağlamaktadır. İndirilmek istenen müzik ya da video dosyasının bağlantı linki kopyalanır ve uygulamanın içinde yer alan arama butonuna yapıştırılır. Arama butonuna basılmasının ardından, dosyanın indirilmesi de mümkün olmaktadır. Uygulama, ücretsiz bir şekilde hizmet vermektedir.

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
SosyalGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
SOSYALGRAM

Peggo

Android işletim sistemine sahip olan cihazlar için kullanılabilen bir diğer müzik indirme programı da Peggo’dur. Mobil uygulama, Youtube ve SoundCloud iiçinde yer alan ses ve video dosyalarının kaliteli bir şekilde indirilmesine olanak verir. Ses dosyaları üzerinde düzenleme işleminin yapılmasına da olana veren uygulama, araya karışan reklam ya da jenerik gibi seslerin kesilerek indirilen dosyadan atılmasına olanak verir. Uygulama üzerinden müzik dosyasının indirilmesi için, dosyanın bağlantı linkinin kopyalanarak uygulama içinde yer alan arama çubuğuna yapıştırılması gerekmektedir. Arama işleminin gerçekleştirilmesinin ardından, dosya hızlı bir şekilde indirilerek cihaz üzerine kaydedilir.

OG YouTube

Android işletim sistemine sahip olan cihazlarda kullanılmak üzere geliştirilmiş olan uygulama, kullanıcılara Youtube Premium özelliklerinin açılmasına olanak verir. Uygulamanın sahip olduğu gelişkin fonksiyonlar, video dosyalarının mp3 formatına dönüştürülerek indirilmesine, uygulamanın arka planda sorunsuz bir şekilde çalışarak müzik çalmasına ya da mp4 formatında dosyaların indirilmesine olanak verir. Uygulama, ücretsiz bir şekilde kullanılabilmektedir.

MYT MP3

Kolay bir kullanıma ve ergonomik bir tasarıma sahip olan uygulama, Android cihazların üzerine indirilerek müzik dosyalarının bulunmasına ve cihaza kaydedilmesine olanak vermektedir. Uygulamanın en iyi yanı, şarkı ya da sanatçı ismi girilerek de arama yapılabilmesidir. Bunun yanında, program HD kalitesinde ses dosyalarının indirilmesine de olanak tanımaktadır. Uygulama, ücretsiz bir şekilde indirilir ve kullanılmaya devam edilirken de herhangi bir ödeme talep etmez.

IOS Cihazlar İçin Müzik İndirme Programı

Apple’a ait olan telefon, müzik dinleme araçları ve tabletlerde yer alan IOS işletim sistemi, uygulama ve müzik indirme konularında kullanıcılarına Android işletim sistemi kadar geniş bir kullanım alanı sunmamaktadır. 3. parti uygulamaların yapabileceği hasarlardan ya da güvenlik açıklarından kullanıcıyı korumak isteyen bu sistem, katı çalışma prensibi ile kullanıcıların görmek istedikleri yararların da önüne geçebilmektedir. Ancak, IOS işletim sistemi içinde kullanılabilen ses indirme programları da bulunmaktadır.

Freegal Music

Arşivinde 7 milyondan fazla müzik dosyası bulunan uygulama, kullanıcılar ile arşivini paylaşarak, ücretsiz bir şekilde müzik indirme işleminin yapılmasına olanak vermektedir. Kullanıcılar, uygulamanın içinde yer arama çubuğu ile istedikleri şarkı ya da sanatçıları aratabilir, bu şarkıları oynatma listelerine ekleyebilir ya da cihazlarının galerisine indirerek kullanabilmektedir. Uygulama App Store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilebilir ve uygulamanın kullanımı sırasında da kullanıcıdan herhangi bir ücret talep edilmez.

Musify

Oldukça kullanışlı bir uygulama olan Musify, çevrimdışı çalma özelliği ile kaydedilen şarkıların daha sonra oynatılmasına olanak vermektedir. Kullanıcıların listesine ekledikleri müzikleri otomatik bir şekilde indiren uygulama, müziklerin ücretsiz bir şekilde aktarılmasına olanak vermektedir. App Store üzerinden indirilen uygulama için bir ücret ödenmesine gerek yoktur. Uygulama kullanılırken de herhangi bir işlem bedeli talep etmez.

Music Downloader & Player

Alternatif programlara kıyasla daha hızlı bir şekilde işlem yapmaya olanak veren uygulama kolay arayüzü  sayesinde bütün kullanıcılar tarafından tercih edilebilmektedir. Müziklerin indirilmesine ya da indirilmeden dinlenmesine olanak veren uygulama, aynı zamanda bir müzik dinleme sitesi gibi de hizmet vermektedir. Uygulamanın diğer iyi özelliği de çevreden duyduğu sesleri tanıması ve aratabilmesidir. Dışarda duyulan ve ne olduğu bilinmeyen şarklıları kolay bir şekilde tespit edebilen uygulama, bu şarkıların da indirilmesini sağlamaktadır. Uygulamayı kullanmak isteyen kişiler, App Store üzerinden ücretsiz şekilde indirme işlemi yapabilmektedirler. Uygulama, uzun süre boyunca kullanıldığında da kullanıcıdan herhangi bir hizmet bedeli talep etmez.

En İyi Ücretli Müzik İndirme Programı

Ücretli programlardan yararlanarak müzik indirme işlemi gerçekleştirilse de bu konuda tercih edilebilecek çok iyi ücretli programlar da bulunmaktadır. Bu programların en iyi özelliği ise, işletim sistemi fark etmeksizin bütün cihazlarda kullanılıyor olmasıdır. Ücretli bir mp3 indirme programı kullanılarak hem çevrimiçi hem de çevrimdışı bir şekilde müzik dinlenmesi de mümkündür. Bu programlar, Android, IOS, MacOs ya da Windows işletim sistemleri üzerinden kolay bir şekilde cihazlara kurulabilmektedir.

Spotify

Spotify, toplamda 200 milyondan fazla abonesi bulunan bir online müzik dinleme platformudur. Bu platform üzerinden kullanıcılar istekleri başka kullanıcıları ya da müzik listelerini takibe alarak sosyalleşebilirler. Uygulamanın hem ücretli hem de ücretsiz versiyonları bulunmaktadır. Yapılan son güncellemelerle beraber bir sosyal medya platformu işlevi de göre uygulama, çevrimdışı bir şekilde müzik dinlenmesine olanak vermektedir. Kolay bir şekilde müzik indirme işlemi yapılan uygulamanın ücretli versiyonunda, farklı tarifelere göre farklı fiyatlandırma sistemleri de bulunmaktadır. Buraya tıklayarak resmi siteye ulaşabilirsiniz.

Apple Music

 

Apple Music, sadece Apple işletim sistemine sahip olan cihazlarda değil, Android ve Windows işletim sistemine sahip olan cihazlarda da uyumlu bir şekilde kullanılabilmektedir. Pek çok özel müzik lisansına sahip olan uygulama, keyifli bir kullanım olanağına sahiptir. Uygulamanın pek çok özellikle donatılan ücretli versiyonu ise, kullanıcılar için geniş bir kullanım alanı yaratmaktadır.

YouTube Music

Bir video paylaşım platformu olarak ortaya çıkmış olan Youtube, ilk sosyal medya platformlarından biridir. Oldukça eski bir tarihe ve milyonlarca aboneye sahip olan Youtube, dünya çapında kullanılan uygulamalardan biridir. Yeni yapılan güncellemelerin ardından bir müzik dinleme platformu olarak da kullanılan Youtube, Premium versiyonu ile kullanıcılarına kolay ve keyifli bir kullanım olanağı da vermektedir. Mp3 indirme programı kullanımına ihtiyaç bırakmadan müziklerin kolay bir şekilde indirilmesini sağlayan uygulama, çevrimdışı müzik dinleme özelliği ile kullanıcıların internet olmayan ortamlarda da müzik dinlemesine olanak vermektedir. Uygulama, arka planda çalışma özelliği ile Youtube kullanımı sırasında mobil cihaz üzerinden başka işlemlerin yapılmasına da imkân sunmaktadır. Uygulamanın, öğrenci kullanımı gibi indirimli tarifeleri de bulunmaktadır. 

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu