0
Yunus
Editör
28 Mart 2022 863

Facebook Kurumsal veya Kişisel hesabınızı bir adım ileri taşıyın

Facebook Hesabınızı Canlandırın

Büyük küçük herkes tarafından severek kullanılan Facebook, hem bilgisayar üzerinden tarayıcı sayesinde hem de mobil uygulama ile tablet ve telefonlardan giriş yapılabilmesi sayesinde kullanım kolaylığı sunuyor. İnsanların duygu, düşünce, fikir ve anlık yaşadıkları olayları paylaşmasına imkan sunan Facebook, dijital günlük olarak da kullanılabiliyor. İşletmeler için ayrı bir öneme sahip olan Facebook, mağaza özelliği ile perakende satış yapmak isteyenlerin öncelikli tercihi oluyor. Özel davetlerin ve organizasyonların düzenlenebileceği bu sosyal medya paylaşım platformunda neredeyse dünyadaki kişi sayısı kadar aktif hesap bulunuyor.

 

 Hesabınız Her Zaman Aktif Olsun

İnsanoğlunun fıtratında her zaman beğenilmek ve bununla gurur duymak vardır. Bu özellik dijital ortamda da değişmiyor. Facebook fotoğraf beğeni satın al seçeneği ile insanlar facebook üzerinden yükledikleri fotoğraflara istedikleri kadar beğeni alabiliyorlar. Sosyal medya bayilik panelimiz üzerinden üyeliklerini tamamlayan insanlar, daha sonra bu panel üzerinden bakiye yüklüyor. Yüklenen bakiyeyi ister facebook isterse de farklı bir sosyal medya paylaşım platformu üzerinden tamamlıyor. Panel üzerinden facebook durum beğenisi arttırma seçeneğini de tercih edebilen kullanıcılar bu sayede kişisel veya marka tatmini sağlıyor. İnsanlar söz konusu fotoğrafın beğenildiğini gördüğünde kendileri de beğeni butonuna basıyorlar. Psikolojik olarak birbirinden etkilenen insanlar farkında olmadan organik olarak sayfanın etkileşimini artırıyor.

 

 En Uygun Fiyatlarla En İşlevsel Donatılar

 En uygun fiyatlarla en işlevsel donatıları satın alabileceğiniz sosyal medya bayilik panelimize bakiye yükledikten sonra beğeni göndereceğiniz fotoğrafın linkini kopyalamanız ve ilgili alana yapıştırmanız gerekir. Daha sonra kaç adet beğeni alacağınızı sisteme girmelisiniz. Beğenilerin hızlı, orta veya yavaş olarak yüklenmesini tercih edebilirsiniz. Yavaş yüklenen beğeniler, takipçilerin nezdinde daha güvenilirdir çünkü; 10 dakika önce paylaşılmış bir fotoğrafa 500 like gelmesi pek muhtemel değildir ancak fotoğraf paylaşımının üzerinden birkaç saat geçmişse bu durum normal olarak karşılanır.

 

 İster Hikayede İster Gönderide

 Geçtiğimiz yıllarda Instagram'ı bünyesine katarak daha fazla etkileşim almayı hedefleyen Facebook, facebook durum beğeni satın al hizmetimizle daha da aktif hale geliyor. İnsanların 24 saatlik hikayelerini paylaşabilecekleri alanlar üzerinden de izleme ve beğeni satın alabileceği panelimize bir kez üye olduktan sonra birden çok sayfa üzerinden satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

 

 

 

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu