0
Yunus
Editör
28 Mart 2022 1053

İnstagram Destek Hattı Yardım Merkezi İletişim Numarası

İnstagram Destek Hattı Yardım Merkezi İletişim Numarası

En çok kullanılan sosyal medya platformu olan instagram, kimi zaman kullanıcıları tarafından sorunlarla karşılaşmaktadır. Kullanıcılar karşılaştıkları bu sorunlara yönelik instagram destek hattından yardım almaktadır. Peki kullanıcılar bu destek hattına nasıl ulaşırlar?  

İnstagram ’da kimi zaman sorunlar yaşanmaktadır bu kullanıcılar tarafından olabildiği gibi instagram tarafından da olabilmektedir. Bu gibi sorunlara çözüm bulmak için instagramın destek hattından yararlanılmaktadır. Bu destek hattını yalnızca karşılaşılan sorunlara çözüm odaklı değil, instagram uygulaması üzerinden ulaşamadığımız özelliklere, özelliklerin nasıl kullanılacağını bilmediğimiz durumlarda destek hattı yardım merkezinden sorularına çözüm bulabilmektedirler.

İnstagram Destek Hattı Nedir, Ne İşe Yarar?

İnstagram destek hattı, uygulama ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaştığınız zaman başvurabildiğiniz bir yardım merkezidir. Sadece sorunlara yönelik çözümler üretmekle kalmayıp, uygulama üzerinde anlayamadığınız bir yer, bir şey olduğunda da sorularınıza yönelik destek alabileceğiniz sizi yönlendirecek bir yardım merkezidir. 

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
SosyalGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
SOSYALGRAM

İnstagram Destek Hattına Nasıl Ulaşılır?

İnstagram üzerinden yaşadığınız sorunlar ya da sorular için destek hattına ulaşılması gereken durumlar olabilmektedir. Fakat bu destek hattının herhangi bir ulaşım numarası bulunmamaktadır. Online olarak da sorunun yaşandığı an içerisinde bir destek sunmamaktadır. Destek hattından yardım almak için instagram yardım sayfasından instagram yardım talebi oluşturarak sorun yaşadığınız durumu ilgili mercilere ulaştırabilirsiniz.  Ya da [email protected] e- posta adresine instagram destek maili ile yaşadığınız sorun ya da soruyu instagram yetkililerine ulaştırabilirsiniz. İnstagram yetkilileri tarafından gönderdiğiniz sorun detaylıca incelendikten sonra kısa süre içerinde (maksimum 15 gün) sorununuza ilişkin geri dönüş yapılacaktır.

İnstagram Yardım Sayfası Nedir?

İnstagram yardım sayfası, instagramda yaşadığınız herhangi bir sorun için destek alabileceğiniz ilgili yerdir. Bu yardım sayfası ile yaşadığınız sorunları instagram destek ekibine ulaştırabilir ve sorununuza ilişkin çözümlere kavuşabilirsiniz.

İnstagram Yardım Sayfasına Nasıl Girilir?

İnstagram yardım sayfasına giriş daha çok bilgisayar tarafından tercih edilmektedir. Bilgisayar üzerinden daha kapsamlı bilgilere ulaşabilmek mümkündür. Mobil uygulama üzerinden de giriş yapılabilir fakat bazı işlemler mobil uygulama üzerinden gerçekleşmemektedir. Bir tarayıcı tarafından açılması gerekmektedir.

İnstagram yardım sayfasına girmek için öncelikle yardım uygulama ya da taratıcı üzerinden hesabınıza giriş yapabiliyorsanız giriş yapmanız gerekmektedir.  Daha sonra ayarlar kısmından “yardım” yazan yere basılır. Açılan sayfada dört ana başlık bulunmakladır. Bunlardan hangisi sorununuza uygun ise seçilir. Seçilen başlığın içeriğine göre çıkan sonuçlardan tekrar işaretleme yapılır ve yardım talebi prosedürleri uygulanmaya başlar.

Eğer hesabınıza giriş yapamıyor ve yardım almak istiyorsanız. İnstagrama giriş sayfası üzerinde “giriş yapmak için yardım al” seçeneğine tıklanarak yardım alma işlemi gerçekleştirilmektedir. Kullanıcı adın ve e- posta adresi girilerek alınan yardım süreci uygulama üzerinden değil mail adresleri yolu ile sorunların çözüme kavuşturulması sağlanmaktadır.

İnstagram Hesapları Nasıl Güvence Altına Alınır mı?

İnstagram hesaplarınızı güvence altına almak istiyorsanız yapmanız gereken iki şey vardır. Biri telefon numaranız ile doğrulama yapmak, diğeri ise e- posta adresiniz ile doğrulama işlemi yapmaktır. Bu iki işlemi de yaptıktan sonra instagram hesabınız herhangi bir hesap çalınma işlemine karşı daha güvenilir bir hale gelecektir. Bu gibi bir kalkışmaya karşı mail adresinize bildirim maili gelir ve önüne geçebilirsiniz. 

İnstagram hesabını güvence altına almak için bu iki işlemin de yapılması tavsiye edilmektedir.

İnstagram Etkileşim Engeli Nedir?

İnstagram etkileşim engeli, instagramın fazla kullanılması durulmalarında gün içinde çok fazla işlem yapıldığı durumlarda bu işlemler instagram yetkileri tarafından şüpheli duruma düşmektedir. Bu gibi şüpheli durumlar içerisine girildiği zaman uygulama ilgili yetkililer tarafından geçici bir engel politikasına tabii tutulmaktadır. Bu engel politikası ilk olarak uygulanıyorsa 1 saat içerisinde sona ermektedir. Fakat birden fazla kez tekrar ediliyor ise 1 ya da 2 haftayı bulacak şekilde engel politikası uygulanmaktadır.

Bahsedilen bu engel politikası post paylaşımı yapmanızı ve akıştaki paylaşımları beğenmenizi engelleyerek etkileşimde bulunmanızı kısıtlamaktadır. Fakat hikâye paylaşım bu durum içerisinde yapabilmeniz mümkündür. 

Karşılaştığınız bu durum hakkında bilgi almak ya da ne zaman geçeği konusunda bilgilenmek istiyorsanız instagram destek kısmından bilgi almanız mümkündür. 

İnstagram Hesabının Çalındığı Durumlarda Ne Yapılmalıdır?

Eğer instagram hesabınızın çalınması gibi bir durum ile karşılaşırsanız, yapmanız gereken ilk iş instagramdan destek yardımı almaktır. Yardım merkezi aracılığı ile ya da instagram destek e- posta adresi ile hesabınızı kurtarabilirsiniz. Yardım merkezinde size söylenen hesap kurtar adımlarını takip ederek hesabınızı kurtarabilirsiniz. 

E- posta yardımı ile de instagram hesap kurtarma destek formu doldurularak mail atılır. Mail atıldıktan sonra gelecek olan hesap kurtarma yönergesi eksiksiz bir şekilde yapılarak ilgili yere tekrar gönderilir. Bilgilerin doğrulanması sonucunda e- posta adresinize bir kurtarma bağlantısı gelir ve bu bağlantıyı kullanarak instagram hesabınıza erişim sağlayabilmeniz mümkündür. 

İnstagrama Uygulamasına Telefon ile Ulaşmak Mümkün Müdür?

İnstagram uygulaması günümüzde diğer sosyal medya uygulamalarına göre daha fazla kullanılmaktadır. Neredeyse günün her saati, dakikası kullanılan bu uygulama genellikle mobil cihazlar üzerinden ulaşılmaktadır. Bu uygulamayı her zaman sorunsuz bir şekilde kullanmamız mümkün olmamaktadır. Kimi zaman giriş problemleri ya da etkileşim problemi yaşanabilmektedir. Bu sorunları çözebilmek için ne yazık ki bir telefon hattı bulunmamaktadır. İnstagram yardım merkezi sayfası ile ya da instagram destek mail adresi ile sorunlara çözüm bulmak mümkündür.

İnstagram Yardım Merkezinde Hangi Yardım Kanalları Bulunmaktadır?

İnstagram yardım merkezi sayfası sadece yaşan olumsuzluklara karşı bir çözüm sunmamaktadır. Bu yaşanan olumsuzluklara karşı çözümlerin yanında instagram kullanıcılarına uygulama hakkında bilgiler de sunmaktadır. Bu bilgiler arasında şunlar yer almaktadır:

  • İnstagram kullanma,
  • Hesap yönetme
  • Sorun giderme ve giriş yardımı 
  • Gizlilik ve emniyet merkezi
  • İşletmeler için instagram hesabı yönetme işlemleri yer almaktadır.

Yukarıda yer alan bu başlıklar, instagram uygulaması tarafından birçok konuda destek alınabileceğini göstermektedir.

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu