0
Yunus
Editör
28 Mart 2022 855

Instagram DM Üzerinden Sesli Mesajlaşma Nasıl Yapılır? (2024)

Instagram DM Üzerinden Sesli Mesajlaşma Nasıl Yapılır? (2024)

Instagram direkt mesaj üzerinden sesli mesajlaşma özelliği aktif edildi. Artık sesli mesajlarımızı instagram dm üzerinden gönderebilirsiniz. Kullanıcılar artık özel ve grup sohbetlerinde bir dakikaya kadar sesli mesaj gönderebilecek. Sesli mesajlar, sesli aramalar tüm sosyal medya kanallarında yaygınlaşmaya başladı. İlk olarak Apple “Siri” uygulaması ile sonrasında Google asistan ile sesli mesajlar yaygınlaşmaya başladı.

 

Instagram mesaj kutusuna girip sağ üst köşede yer alan kamera ikonuna tıklayıp karşınızdaki kişiyi direk görüntülü olarak arayabilirsiniz. Aynı şekilde mesaj kutusundan karşımızdaki kişilere sesli mesaj gönderebilirsiniz. Mikrofon düğmesini basılı tutup mesajınız bıraktıktan sonra mesajınız hemen gönderilir. Baştan başlamak için parmağınızı çöp kutusuna sürükleyin.

 

Instagram Direct ile gönderdiğiniz veya aldığınız mesajları görmek için ana sayfanızın sağ üstünde yer alan oka dokunun.  Bu bölümden tüm mesajlarınızı yönetebilirsiniz. Bu oka dokunduğunuzda instagram dm kutunuza girmiş olursunuz.

 

Instagram’da Sesli mesaj göndermek için önce bir görüşme açın. Yani birine mesaj göndermek için mesaj kutusunu açıp mikrofon işaretine uzun dokunun ve mesajınızı kaydetmeye başlayın. Kaydı bitirdiğinizde parmağınızı kaldırın. Mesajınızı iptal etmek için mikrofonu basılı tutmaya devam edip parmağınızı çöp kutusuna doğru taşıyın.

 

Bir satırda birden fazla mesaj kaydederseniz mesajlar alıcı da arka arkaya çalar.  İptal etmek istediğinizde önce çöp kutusuna taşımanız gerektiğini unutmayın. Instagram’da bir dakikaya kadar uzunluktaki sesli mesajları gönderebilirsiniz. Daha uzun bir mesaj göndermek istediğinizde bunu bir kaç kerede göndermeniz gerekir.

 

Instagram sesli mesaj özelliği nasıl aktif edilir? (2024)

Telefonunuzda eski instagram uygulamasını silip yenisini yükleyin.  Bu işlemi yaptığınız halde hala sesli mesaj özelliği aktif değilse o zaman telefonunuzu satın aldığınız yere götürüp sormalısınız. Apple Store’ler İphone markaları telefonlardaki sorunlar için hizmet vermektedir.

 

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
SosyalGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
SOSYALGRAM

Instagram dm sesli mesajları bilgisayardan dinlenebilir mi? (2024)

Instagram mobil uygulama olarak tasarlanan bir platform olduğu için birçok özelliğini bilgisayar üzerinden gerçekleştiremezsiniz.  Bilgisayar üzerinden kullanılamayan bir instagram özellik de direct mesaj (DM) özelliğidir. Instagram’da bilgisayar üzerinden sesli mesaj atamazsınız. Aynı şekilde video gönderemez veya görüntülü konuşma yapamazsınız. Bunların yanında instagram direk mesajlarınızı şu an için hiç bir şekilde başka bir platforma taşıyamazsınız.
 

Instagram Simge Değiştirme Nasıl Yapılır

İnstagram Takipçileri Bir Anda Artırmak Mümkün mü

Instagram Fotoğraf Attığınızda Otomatik Beğeni Gelsin

Facebookta Sayfa Beğenisi Arttırmak Çok Kolay

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu