0
Yunus
Editör
28 Mart 2022 893

Instagram Fotoğraf Attığınızda Otomatik Beğeni Gelsin !

İnstagram Otomatik Beğeni Hizmeti

Tüm dünyada en çok kullanılan sosyal paylaşım platformlarından biri olan Instagram; takipçi, video izleme, beğeni, keşfete çıkarma gibi farklı hilelerle sayfanızın görünürlüğünü artırıyor. Daha fazla takipçisi olan ve beğeni gelen sayfalar daha fazla gerçek takipçinin ilgisini çekiyor. Etkileşim alan sayfalar takip edilmeye değer bulunuyor. Bu nedenle sayfa yöneticileri instagram oto beğeni satın al seçeneğini tercih ediyor.

 

 Otomatik Beğeni Satın Alma

Firmamız aracılığıyla otomatik beğeni satın almak çok kolay. Tek yapmanız gereken sosyal medya bayilik panelimize üye olmak olacak. Üyelik işleminizi tamamladıktan sonra hesabınıza bakiye yüklemelisiniz. Yüklenen bakiyeleri ileride de kullanabilmek adına dilediğiniz kadar yükleme yapabilirsiniz. Otomatik beğeni satın al seçeneği için beğeni almak istediğiniz hesabın profil linkini kopyalayarak üye hesabınızda ilgili bölüme yapıştırmalısınız. Otomatik beğeni paketleri arasından seçim yapmanız da mümkündür. Paketleri ister günlük, ister haftalık, isterseniz de aylık olarak albilirsiniz. Aylık paketlerde ay dönümü 30 günde birdir. 30 gün boyunca kaç adet gönderi yüklerseniz yükleyin tüm postlarınıza like alabilirsiniz.

 

 Kaç Beğeni Geleceğine Siz Karar Verin

 Beğenilerin süresini belirleyebileceğiniz gibi gönderi başına kaç beğeni geleceğini de kendiniz belirleyebilirsiniz. Instagram otomatik beğeni satın al seçeneği sayesinde hayalinizdeki etkileşimli sayfaya ulaşabilirsiniz. Gönderi başına ister 50, isterseniz de 500 like gelmesini sağlayabilirsiniz. Tamamıyla sizin tercihlerinize bağlı olan kriterler arasında likeların gönderim süresi de vardır. Bir gönderi paylaşılır paylaşılmaz 500 like aldığında bu, beğenilerin sahte olduğu izlenimi verebilir. Bu gibi durumların önüne geçmek için likelerin yavaş gönderimini sağlayabilirsiniz.

 

 Sayfanızın Etkileşimini Artırın

 İnstagram sayfanızın etkileşimini artırmak için tek yapmanız gereken sosyal medya bayilik panelimize üye olarak dilediğiniz hesaba dilediğiniz etkileşim artırıcı öğeyi göndermek olacak. Bunu tek bir sayfa için değil, birçok sayfa için yapabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarına like, takipçi, video izlenme ve etkileşim göndermeyi bir meslek olarak benimsemek sizin elinizde. Tüm bu işlemler son derece uygun fiyatlı olabileceği gibi sosyal medya yöneticilerine ek gelir kapısı açacaktır. Sosyal medyasını canlandırmak isteyen kullanıcılara otomatik beğeni ve diğer alanlarda destek vererek emeğinizin karşılığını alabilirsiniz.

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu