0
Yunus
Editör
28 Mart 2022 1232

İnstagram'da Başka Bir Hesaba Takipçi Göndermek

Instagram Takipçi Gönderme İşlemi Nasıl Yapılır? (2024)

Instagram’da satış yapanlar, Instagram dünyasında fenomen olmak isteyenler takipçiye ihtiyaç duyar. Instagram’da takipçiniz fazlaysa Instagram’da satışlarınız artar. Instagram’da kendi takipçilerinizi artırabildiğiniz gibi başkalarının da takipçi sayısını arttırabilirsiniz. Başkasına takipçi gönderme işlemi yapılırken instagram kullanıcı adınız ve şifreniz alınır. Bu işlem çok tehlikeli bir işlemdir. Bu işlemle hesabınız bir başkasının eline geçmiş olabilir.

Peki, hesabım bir başkasının eline geçip geçmediğini nasıl anlarım? Hemen bu konuya açıklık getirelim; Takip etmediğiniz hesaplar takip edilmeye başlandıysa, beğenmediğiniz postlar beğenilmiş olarak görünüyorsa, hesabınızdan yorumlar yapılıyorsa, ana sayfanızda alakasız içerikler görmeye başladıysanız bu hesabınızın başka birisinin eline geçtiği anlamına gelir. 

Instagram hesabının çalınması demek hesabınızın şifresinin değiştirilmesi demek değildir. Hesabı ele geçiren kişi bu durumu fark etmemenizi için şifreyi değiştirmezler. Çünkü insanlar genelde şifreleri değiştirildiğinde ve hesaplarına 

Giriş yapamadıkları zaman hesaplarının çalındığını fark ederler. Bunu bilen kötü niyetli kişiler, şifrenizi değiştirmeden hesabınızı kullanmaya başlar. Takipçi gönderen birçok ücretsiz siteler, şifrenizi ele geçirmek için kurulan bir sistemdir. Kesinlikle bu tarz sistem ve yazılımlardan uzak durmalısınız. 

Güvenli bir şekilde instagram takipçisi nasıl gönderilir?

Instagram takipçi satın alma işlemini SosyalGram üzerinden yapmak son derece güvenlidir. Çünkü sizden hiçbir suretle şifre ve parola istenmez. Sadece kullanıcı adını belirtmeniz yeterlidir. Firmamızdan, güvenli ve kalıcı bir şekilde instagram takipçisi satın alabilirsiniz. Takipçi hizmeti için oluşturduğumuz kullanıcılar tamamen gerçek kullanıcılardır. Satın alma işleminden sonra takipçi sayınızda azalma görülmez. 

Instagram başkasına takipçi gönderme işlemi neden önemli?

Instagram takipçi sayısı herkes için önemli bir konudur. Ayda bir paylaşım yapan da sürekli paylaşım yapan da takipçi sayısının fazla olmasını ister. Büyük markalar takipçi sayısını artırmak için instagrama reklamlar verir. Instagram reklamları da diğer birçok reklam türü gibi ürün tanıtımı, kampanya tanıtımı ya da herhangi bir etkinlik tanıtımında kullanılır. 

Instagram başkasına beğeni gönderme yapmak mümkün müdür?

SosyalGram firmamızda Instagram hesabınıza istediğiniz kadar takipçi satın alabilirsiniz. Aynı şekilde istediğiniz kadar da beğeni alabilirsiniz. Beğenileriniz; fotoğraf beğenileri olduğu gibi video beğenileri de olabilir. Kendiniz için alabileceğiniz bu etkinlikleri bir başkası için de alabilirsiniz.  Satın alınan takipçiler ve beğeniler tamamen kalıcı ve gerçek olduğu için bu satın alma işlemi hesabınızı riske atmaz.

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu