0
Yunus
Editör
28 Mart 2022 858

Kredi Kartı İle Takipçi Satın Alma Hizmeti

İnternetin kullanılmasıyla birlikte birçok sosyal medya hesapları ortaya çıktı. İnsanlar sosyal medya kanalını kullanarak duygu ve düşüncelerini farklı insanlarla paylaşmaya başladı. Birçok firma ürünlerinin tanıtımını ve reklamını sosyal medya kanalını kullanarak yapmaya başladı. Sosyal medya kanalında en fazla üyesi olan hesap instragram’dır. Bu yüzden insanlar instagram takipçi sayısını arttırmak için yoğun çaba sarf etmeye başladı. Sosyal medya hesaplarına destek hizmeti veren firmamızda instagram takipçi satın alma işlemini kredi kartı ile yapabilirsiniz. Kredi kartı alımlarında size taksit seçeneği sunulur.  Takipçi satın almak için sitemizde havale, EFT ve kredi kartı ile ödeme seçenekleri bulunur.

Beğeni Sayısının Artması

İnstagram hesabınızdaki paylaşımların beğeni sayılarının artmak için bizden instagram beğeni paketi satın alabilirsiniz. Farklı sayıdaki beğenileri kredi kartı ile ödeme yaparak sahip olabilirsiniz. İnstagram beğeni paketi ile gönderilerinizi, resimlerinizi ve videolarınızı beğenirler. Böylece profiliniz etkileşime girmiş olur. Kısa sürede profiliniz güçlenir. Ziyaretçi sayınız artar. İnternet dünyasında fenomen olursunuz. Kısa sürede popüler olmak size yeni iş kapılarını açar. Birçok reklam şirketi profilinizde reklam yapmanız karşılığında size ödeme yapar.

İnstagram Takipçi Paketleri

İnstagram kullanıcıları doğal yollarla ulaşamayacakları takipçi sayısına, takipçi paketleri alarak ulaşmaya çalışmaktadır. İnstagram takipçi satın al hizmeti veren çok sayıdaki firma bulunur. Her kullanıcı sahip olmak istediği takipçi türlerine göre paket seçimi yapar.  Seçimi yapılan paketlerin ödemeleri, web sitesi üzerinden online olarak gerçekleşir. Ülkemizdeki firmalar 3D güvenlik sistemini kullanarak ödemeleri güvenli bir şekilde tahsil etmektedir.  Kredi kartı ile ödeme yapan kullanıcılara taksit seçenekleri sunulur.

Paylaşımlara Beğeni Alma

İnstagram hesaplarında takipçi sayısının doğal yollardan artırmanın bir yolu yapılan paylaşımlara beğeni almaktır. Beğeni sayısını artırabilmek için instagram beğeni satın al hizmetimizden yararlanabilirsiniz.  Satın alma işlemi yaparken sizden herhangi bir şifre ve parola istemiyoruz. 

Sosyal Medya Desteği

İnsanların büyük bir bölümü akıllı telefon kullanmaya başladıktan sonra, en az bir sosyal medya hesabı açmaya başladı.  Zamanla sosyal medya hesaplarını para kazanmak için kullanmaya başladı.  Para kazanabilmeleri için takipçilerinin ve paylaşımlara gelen beğeni sayılarının yüksek olması gerekir.  Sosyal medya destek firmaları, sektörlerin durumlarına göre farklı özelliklere sahip takipçi paketleri satışa sunmaktadır. Her takipçi paketinde belirlenen sayı kadar gerçek kullanıcı bulunmakta ve bu kullanıcılar eklenilen hesabı aktif etmeye başlar. Takipçi sayılarına göre fiyat seçenekleri sunulur. Ödemeleri kredi kartı ve havale ile yapabilirsiniz.

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu