0
Yunus
Editör
28 Mart 2022 1039

PUBG Hileleri

PUBG Oyun Hileleri Nelerdir?

Pubg son zamanların en ünlü ve en çok tercih edilen oyunlarından biri olmuştur. Cinsiyet ayrımı yapmak her ne kadar doğru olmasa da bilgisayar başında saatlerce oturup oyun oynamak genelde erkeklerin yaptığı bir eylem olarak bilinir. Sadece oyun oynamak için oyun bilgisayarları, oyun klavyesi almak oyun oynamayı seven kişiler için vazgeçilmezdir. 

Günün çoğunu bilgisayar başında geçiren kişiler oyun hilesi hakkında da birtakım bilgilere sahiptir. Son zamanlarda en çok oynanan oyun olduğunu söylediğimiz gibi en çok sorgulama yapılan hile de pubg hileleri olmuştur. Pubg ilk önce mobil cihazlarda oynanmaya başlanan bir oyundur. Daha sonra bilgisayarlarda yer alması ile kullanıcıların memnuniyetini artırmıştır. Çünkü çoğu kişi bilgisayarda oyun oynamanın telefona göre daha zevkli olduğunu söyler. Pubg hileleri telefon ve bilgisayar için farklılık göstermez. 

Hilelerin yayınlandığı bazı internet siteleri ücretli hizmet sunar. Herhangi bir ücret ödemek istemeyen kişiler internette pubg hileleri bedava adında bir sorgulama yapmayı tercih eder. Mobil uygulama üzerinden ya da bilgisayar ile oynanabilen bu oyun online olarak gerçekleşir ve oyun oynayan kişiler kendi aralarında iletişim kurar. Pubg’ de asıl amaç hayatta kalmaktır. Oyun tek başına ya da arkadaşlarla takım kurularak oynanabilir. Hemen ölmeyip oyuna devam etmek isteyen kişiler pubg hileleri nelerdir merak eder.

PUBG Neden Çok Tercih Edilen Bir Oyundur?

Pubg hileleri youtube platformu üzerinden en çok izlenen videolardan biridir. Bu videolardaki tıklanma ve izlenme sayılarına bakılacak olursa bu oyunun ne kadar çok oynandığı da görülür. Özellikle bu oyun için Youtube ile kanal açıp pubg oyun videoları ve pubg hileleri nasıl yapılır videoları yükleyen insanlar vardır. Başta bu videoları kim izler diye bir düşünce oluşsa da oyun düşkünleri bu tarz videoları merakla takip eder. PUBG’nin çok oynanan bir oyun olmasının nedenleri şöyledir:

  • Pubg’ de bulunan grafik animasyonlarının gerçekçi olması
  • Oyuncuların istediği kıyafeti seçme şansının bulunması
  • Oyun içerisinde kullanılan haritanın ayrıntılı biçimde hazırlanması
  • Oyun esnasında olayların belli bir düzene göre ve olayların sırası ile ilerlemesi
  • Farklı şehir ya da ülkeden katılımcılar ile oyun oynanabilmesi
İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
SosyalGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
SOSYALGRAM

PUBG Mobile Uc Hilesi Nedir?

Pubg hileleri uc için oyuncular tarafından öğrenilmek istenir. Uc oyunda sanal para anlamına gelir ve oyun tarafından oynayan kişilere para karşılığında satılır. Satın alınan uc ile kişi oyun içerisinde silah, kıyafet gibi satın alma işlemi gerçekleştirir. Oyun içerisinde para kazanma işlemi sadece pubg hileleri satın al özelliği ile gerçekleşmez. Uzun süre oyun oynayan bir kişi oyundan para kazanabilir.

Hilelerin çok fazla işe yaradığını savunan ve yaptığı pubg hileleri ile para kazandığını söyleyen kişi çoktur. O yüzden hile yapmak insanlara daha cazip bir fikir olarak gelir. İnternet üzerinde pubg hileleri linki içeren sayfa sayısı çoktur. Ancak bazı sayfalar sahtekarlık yaparak doğru olmayan kodları verir. Bu durumu yaşamamak için iyi araştırma yapılması önerilir.

Pubg ilk yayınlandığı zamandan bu yana hala popülerliğini sürmeye devam eder. Oyun tutkunu kişiler en az bir kez pubg oyununu bilgisayar ya da telefonuna indirmiştir. Oyunu oynarken tam donanımlı oynamak isteyen kişiler bir süre geçtikten sonra pubg hileleri indir aramasını yapmıştır. Hilelerin uygulanması oyun üzerinde çok zor olan bir işlemdir. Çünkü oyun bu tarz durumlara sebebiyet vermemek için hile yapmayı önlemeye çalışır. Oyun tarafından fark edilen pubg hileleri banlama ile oyuncuyu oyun dışı bırakır. Banlanan oyuncu bir süre oyuna giremez. Bu yüzden hile yapacak kişilerin çok dikkatli olması gerekir.

PUBG Mobile Uc Hilesisin Genel Özellikleri Nelerdir?

Pubg hileleri sayfalarından kullanıcı adı ve istenen uc miktarı girilerek sahip olunan pubg uc hilesi güvenilir siteler tarafından kullanılmalıdır. Güvenilir olmayan siteler tercih edildiğinde herhangi bir hile uygulanmaması durumunda oyuncu hayal kırıklığına uğrayabilir. Pubg oyununda kullanılan uc hilesinin özellikleri aşağıdaki gibi listelenmiştir:

  • Otomatik güncellenme 
  • Gizlenmiş şifreler içerme
  • Otomatik şifreleme
  • Herhangi bir iletişim bilgisi istememe
  • Oyunda çalışma ihtimalinin çok yüksek olması

PUBG Mobile Wall Hack Hilesi Nedir?

PUBG Mobile Wall Hack Hilesi son senelerde en çok ilgi görüp oyuncuların sistem tarafından hile kullandığı anlaşıldığında da büyük ceza alacağı bir hiledir. Hile kullananları cezalandırmak için oyun tarafından sürekli yeni sistemler geliştirilir. Ancak hile kodlayan programcılar bu sistemleri sürekli aşacak bir başka hile yapmayı başarır. 

Her yıl düzenli olarak PUBG Mobile Wall Hack Hilesi 2024 yılının başlarında da hileyi kullanan oyunculara cezalandırma uygulamıştır. Bunun ardından tekrar uzun süre ceza alınmayacağı hile sistemini çözen kişiler tarafından bilinir. Banlama ile oyun dışı kalan kişi bir süre bekleyerek sonrasında hileleri uzun vadede kullanır. Hile yapan oyuncular tespit edilirken bu durumlarda yetersiz kalır ve iş oyun yetkililerinin oyuncunun hareketlerini takip etmesine kalır.

İzleneceğinden emin olan oyun tutkunları bazen oyun içinde özellikle kendini öldürtüp dikkat çekmemek için birinci olmaz. Hile kullandıkları halde kullanmıyormuş rolüne bürünen oyuncular oyun yetkilileri tarafından takip edilemediği için oyun dışında kalmamış olur.

PUBG Lite Oynarken Nasıl Hile Yapılır?

Pubg Lite telefonu oyun oynarken zorlanan, iyi bir cihaz donanımına sahip olmayan kişiler için geliştirilmiştir. Akıllı telefonlarda bu platform daha az performans ve düşük grafikler içerir. Pubg Lite hileleri de bu platformu kullananlar için sorgulanır. Hilenin yapılması için uygulanan işlemler şu şekildedir:

  • Kişisel bilgisayardan tercih edilen web tarayıcısı açılır.
  • Pubg Lite hilesi içeren sayfalardan bulunan hile dosyası bilgisayara indirilir.
  • İndirilen dosya arşiv yöneticisi bir program ile klasöre çıkartılır.
  • Klasör içinde bulunan kurulum dosyası yani “Setup” seçilir ve ilerleme butonlarına tıklanır.
  • Kulum tamamlandıktan sonra “Exit” seçeneğine tıklanır ve pubg hileleri aktif duruma gelmiş olur.
Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu