0
Yunus
Editör
28 Mart 2022 866

Silinen Instagram Kullanıcı Adı Geri Alınabilir mi?

Silinen Instagram Kullanıcı Adı Geri Alınabilir mi ?

Instagram sosyal medya alanında yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Instagram dünyasının bu kadar popülerlik kazanması çok fazla sayıda hesap çalınma sorununu da beraberinde getirdi. Instagram hesabınız silindiği zaman, ya da sildirdiğiniz zaman silinen hesabın kullanıcı adlarını alamazsınız.

Silinen bir hesabın kullanıcı adını normalde geri almanız mümkün değildir.

Instagram’da açık bir şekilde kapatılan hesapların kullanıcı adlarının geri alamazsınız. Bunun için net bir süre verilmemiştir. Yani hesap kapatıldıktan ne kadar süre sonra yeniden bu kullanıcı adının alınacağını bilmiyoruz.

                     

HESAP KAPATMADAN ÖNCE HESAP İSMİNİ DEĞİŞTİRİN

 İnstagram hesabınızı kapatmaya karar verdiniz. Yeni bir hesap açmak istiyor ve eski adını kullanmayı düşünüyorsunuz. Bu Instagram’da mümkün değil. Böyle kullanıcı durumda yapmanız gereken ilk şey kullanıcı adınızı değiştirmek. Hesabınızı kapatmadan önce kullanıcı adınızı değiştirdiğiniz takdirde silme işleminden sonra aynı kullanıcı adını alarak yeni bir hesap oluşturabilirsiniz.

 

İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
SosyalGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
SOSYALGRAM

İNSTAGRAM HESABI YANLIŞLIKLA KAPATMA

 Hesabınızı silmeden önce bunları hesaplamadınız. Bu durumda İnstagram hesabını yanlışlıkla kapatma işlemlerinizden hesabınızı geri açabilirsiniz.  Instagram yönetimine hesabınızın çalındığını, sizin dışınızda birileri tarafından kapatıldığını bildiren mail atın. Size gelen forumu doldurup yeniden İnstagram yönetimine gönderdiğiniz zaman hesabınızı yeniden açtığınızda aynı ismi kullanmanıza müsaade edilir.

 

HESABINIZI İNSTAGRAM KAPATTIYSA

 Instagram hesabınız Instagram tarafından kapatılmışsa isminizi almanız artık imkansız demektir. Hesabınız Instagram politikalarına ters düştüğü zaman hesabınız kapatılır. Kapanan hesabın kullanıcı adı da hiçbir suretle bir daha kullanılamaz.

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu