0
Yunus
Editör
28 Mart 2022 838

Youtube Video İndirme Siteleri

Youtube’dan Nasıl Video İndirilir?

Youtube’dan video indirmek için kullanılabilen pek çok yöntem bulunmaktadır. İndirme programları kullanılarak yapılabilen işlem, diret tarayıcı aracılığıyla da gerçekleştirilebilmektedir. Aynı işlem, Youtube’un kendi Premium paketin içinde de yer almaktadır. Youtube video indir işlemi hem ücretli hem de ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. 

Video İndirme Programları

Video indirme programları, video indirmek için en çok tercih edilen yöntemlerden biridir. Bu programlar aracılığıyla indirilmek istenen video, bilgisayar, tablet ya da telefon gibi akıllı cihazların hafızasına kaydedilebilir. Bu nedenle, indirme programları kullanım kolaylığı da sağlamaktadır.

KeepVid

KeepVid programı hem video hem de ses dosyalarının indirilmesi için kullanılabilmektedir. Kolay ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan program, herkes tarafından rahat bir şekilde kullanılmaya uygundur. Bu program ile, Youtube dışındaki bütün popüler sosyal medya ağları üzerinden de indirme işlemi yapılabilmektedir. Programın bir diğer avantajı da Youtube üzerinden oluşturulan dinleme listesinin aynı anda indirilmesidir. Program, ücretsiz bir şekilde hizmet verir. 

FLVTO

FLVTO, online olarak kullanıma açık olan indirme araçlarından biridir. Site, yalnızca Youtube üzerinden değil, bütün sosyal medya ağlarından vido indirilmesine yardımcı olmaktadır. Mobil uyumluluğu olan program, akıllı telefon ve tabletlerde de kullanılmaya uygundur. Aracı, ücretsiz bir şekilde kullanılır. 

aTube Catcher

aTube Catcher, şarkı indirmek için geliştirilmiş olan bir uygulamadır. Youtube üzerinden yayınlanan videoların müziklerini indirmeye yarayan aracı program, MP3, FLAC, WMA, WAV formatlarını destekler. Cihaza indirilerek kullanılan uygulama, ücretsiz bir şekilde hizmet verir.

YouTube Mp3 Cloud

YouTube Mp3 Cloud hem online olarak kullanılma hem de mobil uygulama üzerinden cihaza indirilerek işlem yapabilme yetisine sahiptir. İndirmek istenen videonun bağlantı linki, anasayfa üzerinde yer alan arama butonuna yazılır ve video aratılır. Uygulama ücretsiz bir hizmet sunarken, Windows işletim sitemiyle uyumlu şekilde çalışmaktadır.

Offliberty

Offliberty, efektif bir kullanıma sahip olan indirme araçlarından biri olarak bütün ihtiyaçları tek sayfa içinde bir araya getirir. Uygulama kullanılarak hem MP3 müzik dosyaları hem de MP4 video dosyaları bilgisayara indirilebilmektedir. Hızlı bir çalışma prensibine sahip olan uygulama, büyük boyutlu videoların bile birkaç dakika içinde indirilmesine olanak verir. Ücretsiz bir şekilde kullanılan aracı, cihaza indirilmeden online bir şekilde kullanılmaya uygun bir tasarıma sahiptir.

Bit Downloader

Bit Downloader, Youtube dışında diğer popüler sosyal medya ağlarından da video indirilmesine olanak vermektedir. Youtube video indir işleminin yapılması için de oldukça hızlı bir kullanıma sahip olan uygulama, indirilmek istenen videonun bağlantı linkinin kopyalanıp, anasayfa üzerinde yer alan arama kısmına yapıştırılması ile işlem görür. AVI, AAC, MKV, MP3, MP4 formatlarını destekleyen aracı, ücretsiz bir şekilde hizmet vermektedir. Video indirme sistemi, Windows, Linux, MacOs, Android ve IOS sistemlerini de desteklemektedir.
MiniTool uTube Downloader

MiniTool uTube Downloader, ücretsiz ve reklamsız şekilde çalışan bir indirme aracıdır. Ses ve video dosyalarının toplu bir şekilde dönüştürülmesine olanak veren aracı, 4K kalitesinde olan Youtube videolarının da herhangi bir kalite bozukluğu yaşamadan indirilmesine olanak vermektedir. Youtube videolarında yer alan alt yazıların da kaydedilmesini sağlayan video indirme uygulaması, ücretsiz bir şekilde hizmet vermektedir. 

Addoncrop YouTube Downloader

Addoncrop YouTube Downloader, arayıcılardan herhangi biri kullanılarak Youtube videolarının MP3 formatına dönüştürülmesini sağlar. Hızlı bir çalışma prensibine sahip olan aracı, bir tarayıcı eklentisi olarak görev yapmaktadır. Çok fonksiyonlu bir şekilde kullanılmaya uygun olan eklenti ile Youtube sinema modülleri etkinleştirilebilir, koyu tema tercihi yapılabilir ya da videoların içine yerleştirilmiş olan ek açıklamalar kolay bir şekilde devre dışı bırakılabilir. Ücretsiz bir şekilde hizmet veren eklenti, MP3, MP4, FLV, WebM ve 3GP dosya formatlarını desteklemektedir. 

SaveMedia.Website

SaveMedia.Website, Youtube gibi yüzden fazla web sitesinde yer alan ses içeriklerinin indirilmesi için kullanılmaya uygundur. Youtube üzerinde yer alan büyük bir oynatma listesinin tek tık ile indirilmesine olanak veren uygulama, ücretsiz bir şekilde kullanılmaktadır. Sitenin kullanılması için indirilmek istenen videonun bağlantı linki kopyalanarak, anasayfa üzerinde yer alan arama butonuna yazılır ve format MP3’e çevrilerek hazırlanır. Müzik indirmek için kullanılan uygulama, Windows, IOS ve Android işletim sistemlerini desteklemektedir. 

YTD Video Downloader

YTD Video Downloader, kolay kullanılan bir arayüze sahiptir. Kullanıcı dostu olan uygulama, herkes tarafından kullanılmaya uygundur. Hızlı bir şekilde işlem yapma prensibine sahip olan site, büyük yer kaplayan video dosyalarının kısa bir süre içinde indirilmesine olanak verir. MP4, 3PG, AVI, FLV, MP4 ve WMV gibi pek çok formatı destekleyen video indirme aracı, Youtube dışında pek çok internet sitesi üzerinden de video indirilmesine olanak verir. 

YouTube Download

YouTube Download, kullanılan cihazın içine indirilemeden sadece web tarayıcısı üzerinden işlem görmektedir. Ücretsiz bir şekilde indirme işlemi yapan aracı hem müzik hem de video dosyalarını kolay ve hızlı bir şekilde indirilebilmektedir. Yüksek kalite kullanma olanağı sunan video indirme aracısı, 144p, 240p,360p, 480p, 720p ve 1080p kalitesindeki videoların kalitelerinin bozulmadan indirilmesini sağlar. 

WinX HD Video Dönüştürücü

WinX HD Video Dönüştürücü, yüksek çözünürlüğe sahip olan video indirme işlemlerinin kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesine olanak verir. İndirilen videonun kalitesi düşürülmeden küçültülmesine olanak veren program, yerden tasarruf edilmesini de sağlar. Program ile videolar kesilerek düzenlenebilir. Hem ücretsiz hem de Premium versiyonları bulunan uygulama, Premium versiyonunda daha fazla özellik bulundurmaktadır. Cihaz üzerine indirilerek kullanılmaya uygun olan program, MP4, 3GP, MKV, FLV, MOV, WMV, AVI ve WEMB gibi formatları desteklemektedir.

SaveFrom.net

SaveForum, online olarak kullanılmaya uygun olan bir video ve ses indirme sitesidir. Hızlı ve kaliteli bir kullanım olanağı sağlayan site, FullHD, 2K ve 4K videoların kısa bir süre içinde indirilmesini sağlar. Ücretsiz bir şekilde hizmet veren indirme sitesi, Windows, MacOS, Linux, Android ve IOS işletim sistemlerini desteklemektedir. 

YouTube ByClick

YouTube ByClick, bütün platformlarda yer alan video içeriklerinin indirilmesine olanak veren bir yazılıma sahiptir. Youtube içinde yer alan oynatma listelerinin de tek tıkla indirilmesini sağlayan platform, ücretsiz bir şekilde hizmet vermektedir. Cihaza indirilerek kullanılmaya uygun olan program, MP4, FLV, WMV, MP3 ve 3GP formatlarını desteklemektedir. 

ITubeGo

ITubeGo, 10 binden daha fazla site üzerinde yer alan video ve ses dosyalarının kısa bir süre içinde indirilmesine olanak verir. Geniş bir kullanım alanına sahip olan uygulama, cihaza indirilerek kullanılmaya uygundur. Birden fazla ses ya da video dosyasının aynı anda indirilmesini sağlayan bir yazılıma sahip olan uygulama, videoların kesilip birleştirilerek düzenlenmesine de olanak verir.

SnapDownloader

SnapDownloader, kaliteli ve hızlı video indirme prensibi ile 8K çözünürlüklü videoları bile indirebilen yazılımı ile öne çıkar. Cihaza indirilerek kullanılmaya uygun olan video indirme programı, MP3 ve MP4 formatlarını destekler. Uygulama hem ücretsiz bir şekilde hem de ücret ödenerek kullanılan Premium paketi ile hizmet vermektedir. Premium paketinin içinde, kullanıcıların video indirme sırasında daha gelişkin seçenekler kullanmasını sağlayan özellikler bulunmaktadır. 

VideoProc

VideoProc, sahip olduğu gelişkin arayüzü ile sadece video indirmek için kullanılmaz. Uygulama aynı zamanda, HD ve 4K kalitesinde olan videoların kesilip birleştirilmesiyle düzenlenmesi için de uygundur. Youtube video indir işlemi için kullanılmaya uygun olan platform, 10 binden fazla web sitesinin de içinde bulunan videoların indirilmesine olanak verir.
 

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu