0
Yunus
Editör
28 Mart 2022 1351

Zula Hilesi Nedir

Zula Hilesi Nedir?

Zula son zamanlarda en çok oynanan Türk yapımı bir oyundur. Gün geçtikçe popülerliğini artırır. Bilgisayar başında vakit geçirmeyi seven kişilerin sayısı oldukça fazladır. Sadece erkekler değil kızların da son zamanlara göre oyun oynama sayısı artmıştır. Oyunların online olarak gerçekleşmesi ve takım olarak oynama seçeneğinin sunulması oyunun tercih edilmesini sağlayan faktörlerdendir. Oyunu çözen çoğu kişi zula hileleri konusunu araştırmaya başlamıştır.

Oyunda bulunan haritalandırmalar ve Türk oyunu olması kullanıcıların bu oyuna ilgi göstermesinin nedenleri arasındadır. Zula oyunu “InGame Group” tarafından geliştirilip yayınlanan bir oyundur. Zula online ve ücretsiz bir şekilde isteyen herkes tarafından oynanabilir. Oyun kullanıcıları için en önemli olay oyunun donmadan akıcı bir şekilde ilerlemesidir. Bunun sağlanması için bilgisayara bağlantısı olan internetin güçlü olması gerekir. İnternetin çekmemesi ya da kesilmesi gibi durumlarda oyun grafikleri kalitesizleşir.

Zula Hilesi Nasıl Gerçekleştirilir?

Zula oyununun hileleri uygulamasının oyun esnasında çalışabilmesi için kurulumun doğru yapılması çok önemlidir. Genel olarak Zula hilelerinin kurulumunun nasıl olacağına dair izlenecek adımlar şu şekildedir:

  • Zula hileleri kodları çalıştırılmadan önce bilgisayarda yüklü olan virüs programları kapatılmalıdır. Çoğu program gibi virüs uygulaması açık olduğunda zula hileleri pc üzerinde hataya neden olur. Çünkü virüs programları bu tür uygulamaları virüs olarak kabul eder.
  • Kurulum dosyasını bilgisayara kurabilmek için internet üzerinden indirilen dosya ilk olarak klasöre çıkartılır. Klasördeki “Setup” yani kurulum dosyası yönetici olarak çalıştırılır.
  • Kurulum başladıktan sonra biraz beklemek gerekebilir. Kurulumun tamamlanması bazen uzun sürer ve bu durumda kullanıcının sabırlı olması gerekir.
  • İşlem tamamlandığında masanın üzerine bir hile kısa yolu gelir. Bu kısa yola tıklayarak hileler aktif edilebilir.
  • Hile aktifleştirme işlemi gerçekleştirildikten sonra bilgisayardan Zula oyunu açılır.
  • Menü açıldığı zaman ekrana gelen özeller aktif edilerek oyun oynanmaya başlanabilir.
İlk Siparişine Özel %10 İndirim!
SosyalGram’ı keşfetmeniz için tüm siparişlerinizde geçerli %10 indirim bizden!
SOSYALGRAM

Zula Oyununda Hile Nasıl Uygulanır?

Zula oyununda yapılan hilelerden biri Zula zar hilesidir. Bu hile oyunda bulunan karakterin fazla sayıda altını olmasını sağlar. Karakterin altının çok olması oyunda kullanıcıyı avantajlı konuma getirir ve kullanıcı isteği özelliği satın alabilir. Zula hileleri nasıl açılır sorusu için oyunda ayrı bir kısayol tuşuna ihtiyaç duyulmadığı cevabı verilir. Zula’nın diğer hile uygulamalarından yararlanılmak istenirse, ilk önce oyunun indirilip üye olunması gerekir.

Zula oyununda bulunan bazı özellikler aşağıdaki gibidir:

  • Chams özelliği: Bu özellik ile oyun esnasında düşmanlar farklı renklerde görülebilir. Düşmanların hangi renkte görüneceği kullanıcı tarafından belirlenir.
  • EspLine özelliği: Düşmanların rahat bir şekilde görünmesi için karakterin etrafının kutu gibi sarılmasıdır. Çizgi olarak kare içerisine alınmak istendiğinde ise EspBox özelliğini tercih edilir.
  • CrossHair özelliği: Bu özellikle ile dürbün açmadan düşman rahatlıkla hedef altına alınabilir.

Zula Altın Hilesi Ne Anlama Gelir?

Zula hileleri güncel olarak internet sitelerinden paylaşılır. İndirilmek istenen zula hileleri programsız bir şekilde kullanılamaz. Zula oyunu için bulunan altın hilesi oyunda bedava altın kazanmak için geliştirilmiş bir hile olarak bilinir. Geliştirilen özel şifreli yazılımlarla zula oyunu içerisinde altın üretimi olur. Üretilen altınların oyun hesabınıza gönderimi sağlanabilir. Oyun hesabına istenildiği kadar altın gönderilebilir ya da harcama işlemi yapılabilir. Uygulanan hile oyunda kullanılan adı ile kullanıcıyı bulur.

Zula Altın Hilesi Nasıl Kullanılır?

  • Zula hileleri twitch gibi yayınlardan uygulamalı olarak gösterilir. Zula altın hilesinin kullanılabilmesi için internette hile linki bulunduran sayfaların ziyaret edilmesi gerekir. 
  • Daha sonra hile linkine tıklanır ve açılan ekranda yaklaşık 5 saniye gibi bir süre beklenir. Süre bittikten sonra “Devam et butonuna tıklanarak hileye geçiş yapılabilir. 
  • Zula hileleri kısmına başarılı bir şekilde ulaşıldığında açılan ekranda altın gönderimi yapılacak kullanıcı adını girilir ve gönder butonuna basılır.
  • Hile kullanıcı adı girme işlemi tamamlandıktan sonra oyunda kullanılan kullanıcı ismine göre kullanıcının hesabını bulur ve altınları üretmeye başlar. 
  • Zula altın hilesi ile gönderilmek istenen altınlar üretildikten sonra doğrulama adımlarının tamamlanması için beklenir. Bu doğrulama adımları tamamlandığında oyun hesabına altın gönderimi başlar.

Zula Oyununda Kullanılan Haritaların İsimleri Nelerdir?

Zula oyunu Türk yapımı bir oyundur ve haritalandırmalarda Türkiye haritasını içerisinde barındırır. Zula oyununda bulunan harita isimlerinden bazıları aşağıdaki gibi listelenmiştir:

  • Metro
  • Gemi
  • İnşaat
  • Otopark
  • Düğün Salonu
  • Paris
  • Üsküdar sokakları

Türk yapımı olan oyun hem savaş hem de aksiyon içeren bir oyun olduğu için çoğu kişi tarafından tercih edilir. Oyunda sahip olunan altınlar sayesinde, silah alımı yapılır. Oyuna sürekli güncelleme geldiğinden silahlar da yenilenir. Zula hileleri youtube platformu üzerinden izlenip öğrenilir ve bu bilgiler sayesinde oyun içi başarılarda artış olabilir.

Zula Oyununda Kullanılan Hileler ile Oyunda Ne Gibi Değişiklikler Olur?

Zula son zamanlarda çok fazla oynanan bir oyun haline gelmiştir. Aksiyon içermesinden ötürü kullanıcılar oyunu sürekli oynamak ister. Oyunda başarılı bir noktaya gelmek ve kademe atlamak için çoğu kullanıcı hile kullanmaya başlamıştır. Hilelerin kullanımı ile oyun daha zevkli hale gelir ve neredeyse her özelliğinden kullanıcı faydalanmış olur. Oyunda hile yapıldığının anlaşılmaması için kişinin hareketlerine ve hamlelerine dikkat etmesi gerekir. Hile yaptığı anlaşılan oyuncu oyun dışı bırakılarak cezalandırılır. Zula’da yapılan hileler ile değişiklik gösteren özelliklerin listesi aşağıdaki gibidir:

  • Rapid knife ve RapidFire özelliği eklenir.
  • Alive Check- ESP Aimbot özelliği eklenir.
  • Oyuna Steam desteği sağlanır.
  • Trigger Bot Normal ve Trigger Bot Sniper özellikleri eklenir.
  • Oyun içinde kullanılan silahların sekme problemi yaşamaması için “No recoil” özelliği eklenir.
  • Çömelmeyi kontrol etmek için “Crouch Check- Aimbot” özelliği kullanılır.

Zula hileleri kullanarak oyun oynayan kişi oyunu uzun soluklu olarak yürütebilir.

Bu içeriği beğendin mi?
Emojilerle tepkini insanlarla paylaş!
YORUMLAR
Adımı Sansürle
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, hemen sen yap!
+
Aktif Müşteri
+
Toplam İşlem
Kişi
Tam Zamanlı Çalışan
+
Sosyal Medya Platformu